SABRINA STARKE


Rotterdamse soulzangeres Sabrina Starke heeft al aardig wat awards op haar naam staan: twee Edison Awards (Beste Nieuwkomer en Jazzism People’s Choice) en twee Radio 6 awards (Beste Album en Beste Song). Met een ijzersterke band wisselt Sabrina Starke met gemak tussen soul, hiphop en folk.
In een tijdsspanne van minder dan een decennium, heeft Sabrina 5 albums en meerdere singles uitgebracht, waaronder in 2008 “Yellow Brick Road” (album) en “Do For Love” (single). Dit debuut werd snel opgepakt door Blue Note Records, die het album een jaar later opnieuw uitbrengen. Het leidde tot een plek in de top album charts voor 52 opeenvolgende weken en het album behaalde een platina status. Haar vijfde en zelf getitelde album, uitgebracht in 2015, wordt gemarkeerd als een belangrijk punt in haar leven, waarin haar identiteit en het herdefiniëren hiervan centraal staat. In ditzelfde jaar kwam ook haar levensmissie tot stand om zichzelf en haar creatieve talenten te gebruiken om mensen te inspireren en bewust te maken van hun eigen leven en dromen.
Afgelopen jaar vierde Sabrina het 10- jarige jubileum van haar zangcarriere en bracht het nieuwe album ‘Underneath The Surface’ uit. We kijken ernaar uit om haar bij ons In de Tuin te verwelkomen!
17:30 - 18:15